Vind rust
in je drukke leven

Creëer ruimte en doe wat écht belangrijk is

anurag-next-section-180

Doe de gratis onlinelessen Mindfulness-omgaan met gedachten

Wil je kennismaken met mindfulness of de werkwijze van Anurag.
Geef je dan hieronder op voor de 3 gratis lessen Mindfulness.

Als je hieronder aanvinkt dat je ik je mag mailen, dan krijg je ook af en toe verdere inhoudelijk inspirerende lessen, filmpjes en mails over Mindfulness en Compassie en hoe je lichter kunt leven.

Doe wat er werkelijk toe doet

Het leven kan zo voorbij zijn. Doe jij de dingen die echt belangrijk voor je zijn?

Het meest zinvolle...

Door onze programma’s ervaar je meer rust, vrijheid en geluk en help je anderen dit ook te bereiken.

Ben jij klaar voor een zinvol, lichter en totaler leven?

Veel mensen zijn kritisch naar zichzelf en anderen en remmen daarmee zichzelf of anderen af. Ik vind het zonde dat veel mensen hun eigen potentie niet leven en zich laten leiden door angsten en (schijn)zekerheden of door het gevoel niet goed genoeg te zijn.

Dit kan anders.

Ik help je je eigen leven volledig te leven. Vol vertrouwen, compassie en moed. We beginnen met acceptatie en zelfcompassie voor wie jij nu bent.

Als je je zelfcompassie hebt versterkt en jezelf accepteert zoals je nu (nog) bent, dan ga je vanzelf het leven leiden zoals jij bent. Zoals dat wilt. En daarmee moeiteloos.

inklappen

Leven zoals jij wilt

Wanneer je een programma bij mij hebt gevolgd dan:

Gaat het je allemaal makkelijker af, leef en werk je moeitelozer

Ervaar je meer innerlijke rust en tevredenheid, geniet je meer van wat er nu is

Accepteer je wat je niet kunt veranderen en verander je, neem je actie bij wat je niet kunt accepteren

Werk je creatiever, effectiever, met meer vertrouwen en focus

Help je jezelf en andere mensen gelukkiger te worden en minder ongemak/pijn te ervaren

Leef je een leven zoals jij wilt volledig, betekenisvol

anurag-next-section-180

Ervaringen

“Anurag is een geweldig charismatische trainster die een enorme rust uitstraalt. Zij weet als geen ander de cursisten te prikkelen om zichzelf te ontwikkelen.”

~ Anita de Jong, specialist begaafdheid

“Anurag draagt eenieder een open en warm hart toe. Haar humor, vakkennis, professionele en vriendelijke en niet oordelende houding zijn kenmerkend voor haar”

~ Nancy, docent en medische chiropodist

“Anurag is een een boeiende en kundige docent en coach. Er zijn weinig invloeden of technieken waar ze geen kennis van heeft.”

~ Bibi Schultz, coördinator klanten Woningbouwvereniging

“Ik heb Anurag  ervaren als een zeer deskundige opleider die theorie en praktijk goed weet te combineren en die bovendien doet met een goede dosis humor. Ze belichaamd compassie..”

~ Alice Kiekboom, life en loopbaancoach

“Anurag inspireert mij als deskundige opleider. Ze maakt de training heel praktijk gericht. Ik vind Anurag een warme, authentieke persoonlijkheid, laagdrempelig en tegelijkertijd stevig aan het stuur.”

~ Jacqueline Bakker, Adviseur werving en selectie

Nu te bestellen!

Dit boek is bedoeld voor iedereen die meer geluk, innerlijke rust en tevredenheid wil ervaren. Het beschrijft een manier om makkelijker los te laten en te aanvaarden wat niet te veranderen is. Het leert ons om onszelf vriendelijker te benaderen in plaats van zelfkritisch. De herkenbare 'cases' en praktische oefeningen zorgen ervoor dat je met de inzichten en het geleerde direct aan de slag kunt.

Lees de recencies van het boek...

Voorwoord door David Dewulf

Iedereen heeft uitdagingen op zijn pad. We weten dat, maar ergens geloven we dat we daar van gespaard zullen worden.

Tot we vaststellen dat ook ons eigen leven tegenslag kent en we onszelf even verliezen. Het kan  het begin van een zoektocht zijn om onszelf terug te vinden en om gelukkig te zijn ondanks alles.

Mindfulness en zelfcompassie bieden hiervoor een prachtig geschenk. Het succes ervan is ook niet toevallig. Mindfulness biedt een no-nonsense methode die in wetenschappelijk onderzoek aantoonde stressbestendigheid en veerkracht te verhogen. Mindfulness helpt je minder te oordelen en minder te piekeren.

Zelfcompassie kwam meer recent in de belangstelling. Zelfcompassie helpt je jezelf te aanvaarden zoals je bent, in je kunnen en onvermogen. Zelfcompassie is een geschenk van mildheid voor jezelf. Mindfulness en zelfcompassie vullen elkaar ook aan. Mindfulness helpt je om ruimte te maken voor je ervaring. En met zelfcompassie vullen we deze ruimte met warmte.

Ik ben dan ook blij dat Anurag in haar inspirerende boek beide aan- dacht geeft en zo haar lezers inspireert. Haar eigen kwetsbaarheid is een bron van kracht die toont hoe je vaak uit de meest moeilijke momenten kunt groeien en iets bijzonder kunt maken van je leven. Ik kan dit boek alleen maar aanbevelen en hopen dat velen de mooie boodschappen ter harte nemen.

- David Dewulf, arts en auteur van 15 boeken waaronder ‘Jezelf accepteren met mindfulness en compassie’ en ‘Zelfcompassie voor je kids’.

--

Super fijn boekje van Anurag. Makkelijk leesbaar en heel toegankelijk. Klein boekje met grootte waarde. Voor ieder die inspiratie zoekt om met Mindfulness en Compassie aan de slag te gaan. Waardevolle inzichten en ontroerend mooi geschreven.

- Al Wandler, Mindfulnessopleider

--

Anurag heeft een bijzonder boek geschreven. In dit boek blijkt dat ze de kunst verstaat om een niet altijd even eenvoudig onderwerp op zeer toegankelijke wijze te verwoorden zonder diepgang en dwarsverbanden te vergeten. Ik heb diverse boeken over compassie en mindfulness gelezen. Dit boek springt er voor mij uit door de compactheid van de tekst, de veelzijdigheid van onderwerpen (risico's, relaties, angst, familie, vriendschap, controle etc) en de toepasbaarheid. De poespas, die in veel andere boeken wel staan, heeft ze gelukkig weggelaten. Ze schrijft nuchter en gevoelig tegelijk. Diverse stukken tekst raakten mij diep. Het boek is compassie zelf. Een echte aanrader.

- G Hoesch, organisatieadviseur

--

Als je gedrag wil veranderen vanuit "moeten, frustratie, spanning en hardheid" , dan is dat lastig. Met dit boek kun je het anders aanpakken. OK, shit happens. En nu? Kun je jezelf werkelijk en volledig leren aanvaarden zoals je nu bent en van daaruit pas kleine stappen zetten? Heel erg veel van jezelf en de wereld om je heen houden. Geen dingen van je af duwen die in je zitten, want ze komen toch terug. Omarmen en op een vriendelijke manier een stoel aanbieden. Voor mij werkt dit en ik zie dat het mijn klanten ook beter helpt. Het is een absolute aanrader EN praktisch. Doe de oefeningen achter elk hoofdstuk, want zonder training wordt het niet wat je zou wensen.

- Gerard Sas, professional organizer

inklappen

Boek geschreven door de oprichter van de Opleiding Mindfulness en Compassie Coach en Trainer
anurag-next-section-180

“Verander wat je niet kunt accepteren en accepteer wat je niet kunt veranderen”

Over Anurag

Ik ben altijd iemand geweest die alles uit het leven wilde halen. Na mijn partner zijn dood werd dat gevoel alleen maar sterker. Ik wil geen tijd verspillen en alleen nog doen wat ik het allerbelangrijkste vind.

Dat wat ik zelf leef is mijn missie van mijn bedrijf geworden. Dat is waar ik andere mensen mee help.

Ik laat me niet tegenhouden door interne of externe belemmeringen. Ik doe precies wat ik wil en wat ik belangrijk vindt. Binnen allerlei beperkingen zoek ik mijn mogelijkheden en vrijheid.

Ik leef mijn leven volledig.

Ik leef mijn leven volledig. Ik vind het mijn taak om de wereld een stuk vriendelijker te maken en te zorgen dat meer mensen gaan doen wat er echt toe doet. Met mindfulness en zelfcompassie als basis kan je rust vinden in de drukte en creëer je ruimte om te doen wat echt belangrijk is.

Wil je meer over mijn achtergrond en ervaring weten klik dan hier

Inklappen

anurag-closeup-500
anurag-next-section-180

Vind rust
in je drukke leven

Heb je een vraag over een training of opleiding?

rbng
VMBN Vereniging Mindfulnesstrainers
CRKBO_Instelling
ABvC logo