Mindfulness en Compassie oefenen

Minder stress en ongemak, meer genieten in het nu

anurag-next-section-180

Agenda Online Mindfulness en Compassie oefenen via ZOOM

Via deze linkjes kan je je gratis meedoen. We geven aan jullie op deze avonden een  Mindfulness of Compassieoefening.

Wees welkom, geheel vrijblijvend en als kennismaking met mindfulness of compassie of om extra te oefenen als je er al bekend mee bent.

Speciaal voor jullie in de lockdown.

De bijeenkomst duurt 20-30 minuten en starten maandag t/m donderdag om 20.00 uur.

 


 

Na 2 maanden lockdown gaan deze avonden voorlopig niet meer door. Je ontvangt weer een mail als ze opnieuw worden opgestart en je op de maillijst staat. 


 


 

Wil je uitleg en opgenomen oefeningen zien:

Meld je hier aan voor 3 gratis online lessen. 

Gratis online training
Zet een eerste stap naar lichter leven.
Je kunt je natuurlijk op ieder moment weer afmelden.

Wij gebruiken je gegevens alleen om je e-mails te sturen. Privacy verklaring.

Ervaringen

“Ik heb geleerd bij mezelf te blijven en ruimte te maken voor wat ik belangrijk vindt. Ik voel me veel rustiger, zelf in de hectische werkomgeving waar ik zit.”

“Ik heb in deze Mindfulnesstraining veel tools en inzichten gehad, ik heb een rugzakje gekregen met tools. Ik kan nu ook zien dat gedachten maar gedachten zijn. En het besef dat als ik het NU aankan dat ik de toekomst dan ook aankan geeft mij veel vertrouwen. Ik zorg beter voor mezelf in het nu.”

“Ik heb geleerd de focus in het nu te houden, hoe zwaar de last ook is. Ik heb ontdekt dat ik veel onrust ervaar in mezelf waar ik van weg wil. Nu realiseer ik me dat dat ook van voorbijgaande aard is als ik het op de juiste manier aandacht geef. Ik leef veel meer in het nu en dat helpt me om mezelf niet voorbij te lopen..”

~ Bibi Schultz, coördinator klanten Woningbouwvereniging

“Vanuit rust en stabiliteit kan ik kijken naar gedachten, emoties en zie ze komen en gaan. Ik kan mezelf door de Mindfulnessbeoefening makkelijker laten zien op mijn werk en mijn plek innemen. Ik durf meer dingen. Sinds de Mindfulnesstraining slaap ik heel goed en ben ik een stuk rustiger geworden. Ik heb veel tools gekregen die ik kan inzetten voor als het uit de hand loopt.”

“Mooi dat er zoveel te zien en ontdekken is aan dingen die je voor ‘normaal’ ziet, ik heb weer leren genieten van kleine dingen. Ik kom de laatste jaren uit de dip waar ik  niet wist beginnen hoe ik weer plezier kon voelen in mijn leven. Ik kan nu registreren dat er meer kalmte in mijzelf is..”

“Ik heb het gevoel door de beoefening van Mindfulness dat ik langere tijd op een vakantiereis ben, ik ben aan het genieten en hoef nergens heen. Ik voelde veel spanning en dat heeft nu plaatsgemaakt voor meer rust. Ik vind de oefeningen geruststellen en ervaar meer rust in mijn hoofd."

~

“Mooi dat er zoveel te zien en ontdekken is aan dingen die je voor ‘normaal’ ziet, ik heb weer leren genieten van kleine dingen. Ik kom de laatste jaren uit de dip waar ik  niet wist beginnen hoe ik weer plezier kon voelen in mijn leven. Ik kan nu registreren dat er meer kalmte in mijzelf is..”

~

“Hier kan ik ieder moment van de dag iets mee. Dit is het antwoord op stress. Het geeft me veel handvaten. Ik ben er van overtuigd dat wanneer ik deze training jaren geleden had gevolgd ik geen hartproblemen had gehad.”

~

“Als ik druk ben heb ik nu geleerd te stoppen en te genieten. Alles moest bij mij altijd met een doel te maken hebben. Ik gun mezelf nu meer tijd om iets voor mezelf te doen ipv alleen voor anderen of omdat ik denk dat een ander iets verwacht.”

~

“De begeleiding van Anurag was zeer professioneel, bekwaam en uiterst vriendelijk. Ze is erg goed in het begeleiden van een groep met veel verschillende persoonlijkheden en achtergronden en slaagt er in om ieder individu in de groep persoonlijke aandacht te geven.”

 

~

“Ik vond de training goed in opbouw met een fijne afwisseling van ‘theorie’ en praktijk. Mindfullness is een training die echt werkt om bewuster en meer in het nu te leven met meer aandacht. En misschien komt dat ook wel door de open en heldere manier waarop jij het geeft. Ik vond het prettig dat ik er mijn eigen symbolen aan kan hangen en niet de boedistische.”

~

“Over jou als trainer: Ik heb je met verwondering en bewondering gade geslagen tijdens de training; je straalt rust en een bepaalde sereniteit uit, in mijn beleving speel je geen `rol’ maar ben je daar echt totaal jezelf. Professioneel betrokken, geen gezemel, erg prettig. Bedankt voor het delen van je kennis en je bereidheid om mensen die op zoek zijn naar verlichting daarin te begeleiden.”

 

~

“Ik merk dat ik veel ontspannender ben. Ik ben me veel vaker op de dag bewust van waar ik met mijn aandacht zit. Wat me ook erg geholpen heeft is dat ik nu anders met onprettige gevoelens om kan gaan. Ik had altijd de neiging om er van weg te lopen, letterlijk te gaan hardlopen. Nu weet ik ook dat ik door juist bij stil te staan, de invloed erop vergroot. Dat is echt fijn, het geeft ook echt keuzevrijheid in gedrag. Dank je wel dat je me dit hebt geleerd. Ik heb veel aan de training gehad..”

 

~

“Sinds deze training kan ik veel makkelijker mijn grenzen aan geven. Ik voel nu ook eerder dat ik moe ben en kan dan naar mijn lichaam luisteren. Voorheen zou ik dan door zijn gegaan. Door de dag te beginnen met Mindfulnessoefeningen merk ik dat ik veel rustiger ben op de dag. Ik maak ook makkelijker keuzes. Ik merk dat ik veel beter voor mezelf zorg.”

~

.

Ik heb nog vragen over de opleiding?

RBCZ lid
VMBN Vereniging Mindfulnesstrainers
CRKBO_Instelling
ABvC logo